Notebook Klavyesi

notebook klavyesi1 300x121

Notebook ve laptoplarda en çok aşınan parça klavyedir. Aşırı kullanım, sıvı teması ya da düşme-çarpma gibi sebeplerle klavyeler zamanla kullanılamaz hale gelir. Ankara Notebook Servisimizde tüm marka ve modeller için notebook klavyesi değişimi ve onarımı yapılmaktadır. Değişimini yaptığımız notebook klavyeleri orijinal ve garantilidir.

Kimi zaman notebook klavyesinde bir ya da bir kaç tuş yerinden çıkmakta ya da kırılmaktadır. Bu durumda klayve takımını komple değiştirmek yerine yerinden çıkan tuşları onarmaktayız. Böylece müşterilerimize ekonomik, hızlı ve pratik bir çözüm sunmaktayız. Ancak çıkan ya da kırılan tuşu onarıp yerine takmak mümkün değilse komple klavye değişimi kaçınılmaz olmaktadır.

notebook klavyesi2 300x169Orijinal Notebook Klayvesi

Ankara Notebook Servisimizde diğer tüm parça değişimlerinde olduğu gibi notebook klavye değişimlerinde de orijinal parça kullanmaktayız. Klavye değişimlerimiz garantilidir. Garanti süresi dahilinde üretim ve işçilik konusunda herhangi bir sorun yaşamanız halinde derhal işlem yaparız. Servisimize klavye değişimi için gelen tüm cihazlara temizlik, fan bakımı ve termal macun değişimlerini hediye olarak yapmaktayız.

notebook klavyesi3 300x214Notebook Klavye Değişimi

Tüm marka ve modellerde notebook klavyesi farklıdır. Bazı cihazlarda klayvelerin iç kısmında LED ışıklar bulunmaktadır. Notebook klavyesi değişim fiyatı, marka, model ve ışıklı olup olmamasına göre değişir. LED’siz klasik klavyeler daha ucuzdur. Ancak ışıklı klavyeler, içindeki karmaşık LED mekanizmasından dolayı daha pahalıya gelir. Notebook klayvesi değişim fiyatlarını Ankara Notebook Servisimizin 0312 435 40 40 nolu telefonundan öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Gönder
1
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?