Omix Teknik Servis

 

omix 300x167Servisimizde Omix akıllı telefonlar için tamir, bakım veya onarım hizmeti sunuyoruz. Özel Omix Teknik Servis olarak ekran, batarya, arka kapak, kasa, ön ve arka kamera, şarj soketi ve şarj bordu gibi parça yapıyoruz. Tüm onarım işlemlerimizde orijinal ya da a kalite muadil yedek parça kullanıyoruz. Parça değişimlerine teknik servis garantisi veriyoruz. Servisimizde Omix cihazlar için garanti dışı ücretli hizmet veriyoruz.

Omix Teknik Servisi ekibi, alanında uzman teknisyenlerden oluşuyor. Ankara’nın en eski ve köklü bilgisayar teknik servis şirketlerinden Bimar Bilgisayar bünyesinde faaliyet gösteriyoruz. Ankara Omix Servisi, hızlı, güvenilir ve ekonomik çözümleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Ankara Omix Teknik Servis

Omix cep telefonlarınızda karşılaştığınız her türlü donanımsal ve yazılımsal problemle ilgili uzman ekibimizden destek alabilirsiniz. Modeli ne olursa olsun Omix ekran değişiminden batarya değişimine, kasa-kapak değişiminden yazılım güncellemelerine kadar her konuda uzman teknisyenlerimizle kaliteli hizmet sunuyoruz.

Omix Ekran Değişimi

omix 1988 300x275Çeşitli sebeplerle ekranı kırılan, bataryası kullanılamaz hale gelen ya da suya düşen telefonlarınızı ilk günkü performansına kavuşturuyoruz. İhtiyaç duyulan orijinal yedek parçaları sizin için en kısa sürede ve en uygun fiyatlarla temin ediyoruz. Parça değişimleri, laboratuvar ortamındaki servisimizde uzman teknik ekibimiz tarafından yüksek kaliteli işçilikle yapılıyor.

Omix telefonlarınızda meydana gelen problemler için bir telefon kadar yakınınızdayız. Omix Teknik Servis’in 0312 435 40 40 numaralı telefonunu istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Ya da iletişim sayfamızdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Hizmet Verilen Modeller

  • Omix x300
  • Omix x500

2 Yorum. Yeni Yorum

  • Omix x300 kullanıyorum arka kapak kapanmıyor tam kapanma yerinde ufak bir kırık var etrafında açılmaya başladı arka kapak değişimi ne kadar

    Yanıtla
    • Teknik Servis
      27 Ekim 2022 13:06

      Güncel yedek parça değişim fiyat bilgisi için 0312 435 40 40 nolu telefonumuzu arayabilirsiniz.

      Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Gönder
1
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?